Szülinap

Lecserélnéd a megszokott szülinapi játszóházat valami új, izgalmas, szó szerint földöntúli élményre? Felnőttként szeretnél barátaiddal együtt az Univerzum csodái közt kalandozni? Hívd meg őket egy exkluzív helyszínre, ahol együtt ünnepelhettek, vagy lepj meg valakit a születésnapján, szervezd ide a bulit! Budapest legnagyobb csillagvizsgálója csak Titeket vár! Működtesd a távcsőóriásokat, figyeld meg a leggyönyörűbb égitesteket, simogass világűrből jött meteoritokat, fedezd fel a Naprendszert, ismerd meg a csillaglegendákat lézeres csillagképtúránkon!

A program 2,5-3 órás, ezalatt a csillagvizsgáló összes kupolája és távcsöve a Tiétek. A bemutatót a csillagászok kifejezetten a Te igényeidre szabják, válassz kedvenc objektumot a távcsővel! Ha szeretnéd, dekorációval is feldobhatod a helyszínt, és természetesen kedvenc sütidet, tortádat, party kellékeidet is magaddal hozhatod, mi pedig mindenben a segítségedre leszünk! A programot maximum 20-25 fő részvételével javasoljuk. 

 

 

Ajánlatkérés

A program során felfedezzük a csillagvizsgálót és a legszebb égitesteket:

  • Ha napközben jöttök, megvizsgáljuk a Nap felszínét és légkörét, napfoltokat, naplángokat, filamenteket figyelünk meg.
  • Ha esti buli lesz, várnak ránk a Hold kráterei, a bolygók, a kettőscsillagok, csillaghalmazok, galaxisok és ködök.
  • Borult idő esetén is megnézzük a távcsöveket, azok használatát, sőt, magad is kezelheted a távcsövet! A belenézés élménye ekkor is a tiétek lesz, hiszen mikroszkópos laboratóriumunkban csodálatos meteoritkristályok színpompás világában gyönyörködhettek majd!
  • Élőben láthattok és simogathattok égből hullott meteoritokat. Az is kiderül, hogyan különböztethetünk meg egy űrből jött követ egy földitől.
  • Játékosan megismerkedünk Naprendszerünk bolygóival, hatalmas plüssbolygóinkon keresztül.
  • Természetesen a születésnapi köszöntés sem marad el, sőt, igény esetén az ünnepelt számára különleges, űrből jött ajándékkal is kedveskedünk!
  • És ez még nem minden! Minden szülinapos csoportról készítünk egy polaroid fotót, amelyet megkaptok ajándékba!

 

Írj nekünk emailt az  email címre vagy töltsd ki a lenti űrlapot.

Ajánlatkérés