Ajándékjegy

Lepje meg szeretteit ajándékjeggyel a Svábhegyi  Csillagvizsgálóba! 

Az ajándékutlványok 3 árkategóriában vásárolhatóak, konkrét összegre szólnak, és bármely programunkra beválthatóak. Vásárlást követően Ön egy ajándékutalványt kap emailben, melyet akár ki is nyomtathat, vagy emailben továbbíthat a megajándékozottnak. Az utalvány tartalmaz egy kuponkódot, melyet a megajándékozott tetszőleges időpontban és programra válthat be. Vásárláskor a kuponkód beírásával az ajándékutalványon szereplő összeg automatikusan levonódik a kosárértékből. 

Az ajándékutalványok közvetlenül nem jogosítanak belépésre, a megajándékozott az ajándékutalvány kuponkódjával vásárolhatja meg a konkrét időpontra szóló jegyet!

Az ajándékutalványok egyszer válthatóak be, az azokon fennmaradó összeget nem áll módunkban visszatéríteni, és későbbi vásárlás során sem használhatóak fel.

Az utalványok beválthatósága: 

 Az augusztus 31-ig vásárolt utalványok a tárgyévben használhatóak fel, míg a szeptember 1 után vásárolt jegyek a következő év végéig. 

Vásárlás előtt kérjük, olvassák el az Általános Szerződési Feltételeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ajándékutalványok nem visszaválthatóak!

  • Cassiopeia
    5 000 Ft
  • Canes Venatici
    10 000 Ft
  • Corona Borealis
    20 000 Ft
Összesen:0 Ft

 

Szeretnél egy igazán különleges ajándékkal kedveskedni a látogatás élménye mellett? Ajándékozz csillagtérképet! 

Minden ember életében akad egy olyan nap, amely más, mint a többi. Ha tehetnénk, legszívesebben újra-meg újra átélnénk azt a pillanatot és örökké az emlékezetünkbe zárnánk. A modern technológiáknak hála, most már nem csak az emlékeidben őrizheted őket, hanem bármikor viszontláthatod egy egyedi csillagtérkép formájában.

A csillagtérkép egyedülálló módja egy alkalom megünneplésének vagy egy különleges esemény megemlékezésének. Használható nászajándéknak, évfordulós ajándéknak, születésnapi ajándéknak, vagy csak a szeretet jeleként. A térkép megmutatja, hogyan helyezkedtek el a csillagok az adott napon és hogyan néztek ki az általad kiválasztott időpont pontos helyéről.

Készítsd el saját, személyre szabott és igazán egyedi csillagtérképedet. Válassz kedvenc mintáid, színeid közül, és adj hozzá egyéni szöveget a legvarázslatosabb pillanatok megörökítéséhez.

Van képkereted? Te szeretnéd kinyomtatni? Rendeld meg digitális csillagtérképünket!

Amennyiben ránkbíznád a nyomtatást és a keretet erre is van mód. Ne habozz rendelj most!

Amennyiben a Svábhegyi Csillagvizsgálón kerersztül adod le a megrendelésed, 10% kedvezményt is kapsz! Ehhez használd az alábbi linket. A 10%-os kedvezmény a kosár értékből automatikusan levonódik. 

Csillagtérképet rendelek!

---------------------------------------------------------------------------------------------