Ajándékjegy

Lepje meg szeretteit ajándékjeggyel a Svábhegyi  Csillagvizsgálóba! 

Az ajándékutlványok 3 árkategóriában vásárolhatóak, konkrét összegre szólnak, és bármely on-site vagy on-line programunkra beválthatóak. Vásárlást követően Ön egy ajándékutalványt kap emailben, melyet akár ki is nyomtathat, vagy emailben továbbíthat a megajándékozottnak. Az utalvány tartalmaz egy kuponkódot, melyet a megajándékozott tetszőleges időpontban és programra válthat be. (1 Cassiopeija ajándékjegy pl. egy esti felnőtt program árával egyezik meg). Vásárláskor a kuponkód beírásával az ajándékutalványon szereplő összeg automatikusan levonódik a kosárértékből. 

Az ajándékutalványok közvetlenül nem jogosítanak belépésre, a megajándékozott az ajándékutalvány kuponkódjával vásárolhatja meg a konkrét időpontra szóló jegyet!

Az ajándékutalványok egyszer válthatóak be, az azokon fennmaradó összeget nem áll módunkban visszatéríteni, és későbbi vásárlás során sem használhatóak fel.

Az utalványok beválthatósága: 

 Az augusztus 31-ig vásárolt utalványok a tárgyévben használhatóak fel, míg a szeptember 1 után vásárolt jegyek a következő év végéig. 

Vásárlás előtt kérjük, olvassák el az Általános Szerződési Feltételeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ajándékutalványok nem visszaválthatóak!

  • Cassiopeia
    4 800 Ft
  • Canes Venatici
    9 600 Ft
  • Corona Borealis
    20 000 Ft
Összesen:0 Ft