Randevú a csillagok alatt

Te is úgy érzed, hogy a Ti szerelmetek a legkülönlegesebb az egész Univerzumban? Egyszeri és megismételhetetlen? Mutasd meg szerelmednek egy igazán különleges randevú helyszínnel és élménnyel, hogy a csillagokat is lehoznád neki... szó szerint! Legyen Budapest legnagyobb és legromantikusabb csillagvizsgálója csak a Tiétek egy estére! Ha egy igazán életre szóló élménnyel szeretnéd meglepni szíved választottját, nálunk biztosan nem fogtok csalódni!

Az ősfás parkban hatalmas és stílusos kupolák, romantikus klasszicista épületek várnak, majd a Világegyetem megelevenedő csodái a távcsőóriásokban…

Az esemény alatt egy szakképzett, barátságos csillagász kalauzol benneteket – természetesen csak addig, amíg akarjátok…

 

 

Ajánlatkérés

Program és lehetőségek:

  • Nappali, vagy esti távcsöves bemutatókon megnézzük a Szerelem bolygóját, a Szűz csillagképet, és párban járó pompás kettőscsillagokat.
  • Lézeres csillagképtúránkon megelevenedik a régi csillaglegendák romantikus világa.
  • Bemutatjuk nektek a csillagászok romantikus életét.
  • Nézhetünk hullócsillagokat, sőt a kezünkbe vehetünk valódi, már lehullott „csillagokat” is (meteoritok).
  • Igény esetén hangulatvilágítással és zenével tudunk szolgálni.
  • Borult időben a kellemes meleg előadótermünkben romantikus égi válogatással kedveskedünk csak nektek, a Szív-ködtől a Gránátcsillagig…

 

Írj nekünk emailt az  email címre vagy töltsd ki a lenti űrlapot.

Ajánlatkérés

Szeretnél egy igazán különleges ajándékkal kedveskedni a látogatás élménye mellett? Ajándékozz csillagtérképet! 

Minden ember életében akad egy olyan nap, amely más, mint a többi. Ha tehetnénk, legszívesebben újra-meg újra átélnénk azt a pillanatot és örökké az emlékezetünkbe zárnánk. A modern technológiáknak hála, most már nem csak az emlékeidben őrizheted őket, hanem bármikor viszontláthatod egy egyedi csillagtérkép formájában.

A csillagtérkép egyedülálló módja egy alkalom megünneplésének vagy egy különleges esemény megemlékezésének. Használható nászajándéknak, évfordulós ajándéknak, születésnapi ajándéknak, vagy csak a szeretet jeleként. A térkép megmutatja, hogyan helyezkedtek el a csillagok az adott napon és hogyan néztek ki az általad kiválasztott időpont pontos helyéről.

Készítsd el saját, személyre szabott és igazán egyedi csillagtérképedet. Válassz kedvenc mintáid, színeid közül, és adj hozzá egyéni szöveget a legvarázslatosabb pillanatok megörökítéséhez.

Van képkereted? Te szeretnéd kinyomtatni? Rendeld meg digitális csillagtérképünket!

Amennyiben ránkbíznád a nyomtatást és a keretet erre is van mód. Ne habozz rendelj most!

Amennyiben a Svábhegyi Csillagvizsgálón kerersztül adod le a megrendelésed, 10% kedvezményt is kapsz! Ehhez használd az alábbi linket. A 10%-os kedvezmény a kosár értékből automatikusan levonódik. 

Csillagtérképet rendelek!